perjantai 26. marraskuuta 2010

Marraskuulumisia + valmistautumista marsunäyttelyyn

On tosi kliseistä valittaa aina kiirettä, mutta ei mahda mitään - turhan täyteenahdettu on tämä marraskuu ollut. Viimeisen parin viikon aikana ohjelmassa on taas ollut ties mitä iltamenoa, ja kyllä on aika huono omatunto ja paha mieli Siirin takia ollut. Ei vaan ole tuohon päälle enää kerennyt sen kanssa harrastamaan taikka tekemään järin pitkiä lenkkejä. Ei, tämä ei nyt todellakaan voi jatkua näin; haluan viettää Siirin kanssa enemmän aikaa, ja se tykkää mitä enemmän toimintaa ja huomiota minulta saa. No, ensi viikon kalenteriaukeama näyttää onneksi totaalisen tyhjää sekä koulun että muiden menojen osalta, oihhh!

Kaiken muun ohella olen tällä viikolla intoillut marsujen parissa, sillä huomenna ovat Lemmikkimessut. Viime sunnuntaina esivalmistelin Antonin ja Edwinin pet-luokkaa varten leikkaamalla kynnet ja känsät, rasvaamalla tassut ja putsaamalla rasvarauhaset ja korvat. Pesu ja viimeistely jäivät "vähän" viime tinkaan ajankäytön organisointiongelmien takia; huomasin nimittäin tänään, että minun pitää vääntää viimeistään tähän päivään mennessä yksi tappotylsä kirjoitelma. No, onneksi motivaatio marsujen puunaukseen oli kova ja sain pojat mielestäni aika kivoiksi iltamyöhäselläkin. :-)

Olen pitänyt Antonia paljon ujompana poikana kuin Edwiniä, mutta jostain syystä herra hurina oli tänään huomattavasti rauhallisempi kiusatessani poikia ties millä ärsyttävillä toimenpiteillä. Pesukin sujui oikein mallikkaasti. Käytin shampoona Helomaxia, joka vaikuttaa ihan mainiolta tuotteelta: poikien turkeista tuli upean kiiltävät ja kauniisti palautuvat, ja stressihilsekin hävisi taivaan tuuliin!

Mielenkiintoista saada huomenna palautetta siitä, miten valmistautuminen on onnistunut. Ja ennen kaikkea on tietysti superjännää saada luokseni ihanat uudet marsut, jollaisista olen kesästä saakka haaveillut.

Ei kommentteja: