keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Agilityvuoden korkkaus

Osallistuimme HSKH:n järjestämiin agilitykisoihin Hyvinkäällä 16.1. Olen joulukuun ja tämän vuoden pari ekaa viikkoa viettänyt Somerolla opintoihimme kuuluvan teurastamoharjoittelun takia, joten alla oli reippaasti yli kuukauden totaalinen treenitauko eivätkä odotukset näin ollen olleet kovin korkealla... No, aloitimme A-kisan agilityradalla, joka sujui sujuvasti ja vauhdikkaasti ja ehdinkin jo maalissa iloita nollatuloksesta. Tuloslistalta kuitenkin huomasin, että meille oli tullut 5 ja tuloslapusta selvisi, että kyseessä oli kontaktivirhe A:lla. Kuitenkin odotettua parempi avaus ja mikä tärkeintä, Siiri ei ollut yhtään paineistunut kisatilanteesta ja meni lujaa (aikavirhe -8,16). Sijoituskin oli aika hyvä, 7/37.

B-kisan hyppäriltä sitten tuli se viimeinen 0 eli näin ollen saimme menolipun kakkosiin! JES! Sijoituimme myös hienosti 3/38. Tosi kiva juttu oli myös, että koulusta tuttu Viivi Dante-welsheineen saivat ensimmäisen LUVAnsa ja kiilasivat vieläpä meidän edelle kakkospallille. Hyvä sprinkut ja C-65!

Arvaatte varmaan, että nyt on taas agilityinnostus entistäkin piukemmassa ärsyttävän pitkän treenitauon ja nappiin menneen kisavuoden korkkauksen myöntä, eli uusia kisoja ja treenejä kohden mennään. :-)

Ei kommentteja: