perjantai 28. tammikuuta 2011

Ketutusagit


Hitsi olin jotenkin kettuuntunut eilen agitreeneissä! Kehä I oli poikkeuksellisen tukossa ajellessani klo 17:sta treeneihin, ja myöhästyin niistä n. 20 minuuttia (*painokelvotonta tekstiä*) - ei hyvä alku, oli ketutuskertoimet korkealla jo valmiiksi... Ensimmäinen suoritus menikin sitten melkoiseksi räiskimiseksi, Siiri oli vaihteeksi perin estehakuisella tuulella. No, enkös sitten ärsyyntynyt siinä Siiriinkin vaikka omaa huolimattomuuttahan se aina on, jos Siiri pääsee karkaamaan väärälle esteelle (surprise, surprise!). Esim. 8-9 -välillä Siiri roiskaisi ensin takanaolevalle aidalle, ja ihmettelin että WTF. No, olisi ehkä kannattanut olla katse koiraan päin vastaanottamassa sitä sen tullessa putkessa eikä kokonaan selin koiraan kääntyneenä olettaa, että kyllä se perässä pituudelle tulee. OHJAA, PRKL, ÄLÄ OLETA. Sama juttu loppuradalla välillä 23-24: koiralle piti oikealla kädellä kertoa, että nyt ollaan kääntymässä pituudelle eikä vain juosta poispäin.

No, toisella kierrokselle saatiin nämä pahimmat säntäilyt kuriin. Okseri-putki -välillä tuli edelleen kielto, koska liike pysähtyi liian aikaisin eikä Siiri jostain syystä hakenut itsenäisesti putken suuta. Lisäksi Siiri tuli aitojen 13 ja 14 välistä - tässäkin virheenä se, että ohjaava liikkeeni pysähtyi liian aikaisin. Vastaanotto alussa aidan 2 takana oli yllättävän vaikea vähän joka kierroksella, sillä olin hyvin lähellä estettä sen vinouden takia. Vastaavaa ei olla aikaisemmin harjoiteltu, ja siksi Siiri helposti kiersi esteen.

Viimeisellä kahdella aidalla käytin jaakotusta. Alussa olin aina myöhässä, ja kaarros levisi. Jaakotus pitää aloittaa ennakoiden jo ennen ponnistusvaihetta, jotta koira tietää varautua tulevaan käännökseen!

1 kommentti:

Neea kirjoitti...

Haastoin sinut kuvahaasteeseen :) http://famablogi.blogspot.com/2011/01/kuvahaaste.html