maanantai 4. huhtikuuta 2011

AB-kuuri

Siirin leikkaushaava on tulehtunut. :-( Saimme viikon amoksisilliini-klavulaanihappo-antibioottikuurin (Synulox) siihen. Haavasta otettiin myös bakteeriviljely siltä varalta, ettei kyseinen ab-kuuri tepsikään.

Hohhoi, olen niin kyllästynyt ajattelemaan ja stressaamaan koko ajan näitä Siirin terveys- ja toipumusjuttuja, mutta kun en muuhunkaan pysty. Joku tietty nappi on aivoissa jumittunut pahasti päälle, mutta toisaalta tuo leikkaushaavan pituus on niin huikea, että kukapa ei sellaisesta huolehtisi. Sitten vielä nämä hemmetin kelit! Oikeasti, tuota haavaa on lähes mahdoton pitää täysin puhtaana ulkona, vaikka pukisin millaiset suojukset ja kurapuvut. Jos olisin hiukankaan ollut järkevämpi, niin olisin leikannut Siirin jo talvella, mutta kun ei.

Ihonalaiskudoksen turvotus on sentään onneksi pikku hiljaa vähentynyt. Kyseessä oli siis täysin vaaraton imunesteen kierron häiriö kuten lauantaina jo pohdinkin.

1 kommentti:

Krista kirjoitti...

Siirille paljon paranemisia.. mul olis ihan hirveesti kuulumisia ja asioita ja samankaltaisia ajatuksia, mitä sun blogissa on paljon. Mm... että tässä pähkäilen leikatakko adan kohtu vai ei, adalla on muutaama pienenpieni kasvannainen ihossa, jotka tullaan poistamaan tässä kuussa ja muita mietteitä... mutta muuten voi hyvin.

Teille paljon tsemppiä!