keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Maanantain agit

Viime aikoina treenien ylöskirjaaminen on ollut todella surkeaa, joten ajattelin tehdä pienen ryhtiliikkeen ja laittaa näitä meidän viimeisiä talvikauden agitreenejä tänne ihan ratapiirrosten kera, kun ohjaajamme sellaiset on meille aina ystävällisesti jakanut etukäteen.


Kulma renkaalle oli itse asiassa ratapiirrostakin haastavampi, oikeastaan 180 astetta. Ensin vaihdoin tuossa puolta valssilla, mutta ehdin paremmin Siirin edelle tekemällä takaaleikkauksen 8:n ja 9:n välissä, siitä poispäinkäännös kympille. 11:sta jälkeen Siiri painatti ensin täysillä vaan suoraan eteenpäin tehden ihme kiemuran ihan väärässä suunnassa, kukaan ei nimittäin ollut sille ajoissa kertomassa minne matka jatkuu kyseisen esteen jälkeen. Kuitenkin Hannan ohjeilla ohjaamalla Siiriä ensin vasemmalla kädellä viistosti vasemmalle, ja vaihtamalla ohjaavan käden ajoissa ennen koiran hyppyä oikeaksi samalla kertoen uuden suunnan saimme homman toimimaan niin kuin kuuluu.

Esteellä 14 takaakierto, ja siitä jatko sokkarilla/saksalaisella (mikälie, olen surkea noissa termeissä!) seuraavalle esteelle. Takaakierrot sujuivat välillä huonosti ja Siiri yritti väkisin hypätä aina jostain ihme välistä, mutta pitää vaan muistaa ohjata takaakierto selkeästi aidan siivekettä peittämättä. Saksalaista on tullut tosi vähän käytettyä ja olin alussa siinä vähän myöhässä, mutta kyllä se sujui koko ajan paremmin ja paremmin. Keppikulma oli tosi paha Siirille ohjatessani sen kepeille vasemmalta puoleltani, mutta kas kummaa, Hannan ohjeilla tökkäämällä koiran oikealta puoleltani kepeille ja hieman avittamalla vasemmalla kädellä sujui heti paljon paremmin! Kun nämä kaikki ongelmakohdat oli käyty läpi, niin tittidii, meillä oli valmiina oikein toimiva ja vauhdikas suoritus.

Minulla olisi tuolla myös muutamia liikuntajuttuja odottamassa julkaisua, mutta ehkäpä perustan ensin sen oman blogin niille. Höyryän nimittäin näinä aikoina sen verran tuosta toisesta rakkaasta ja tärkeästä harrastuksestani, ettei niitä juttuja kyllä kukaan pelkkiä eläinjuttuja tänne lukemaan tullut enää taatusti kestä. :-D Vai kuinka monta koiraharrastajaa esim. mahtaa kiinnostaa aiheet tyyliin "syväkyykkäämisen haasteet", "edistymiseni leuanvedoissa" ja "näin teen supersmoothieni", hihih.

Ei kommentteja: