keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Here we go again, Tokotokomaa!

Ajattelin tulla onnistuneiden tokotreenien jälkeen tekemään tänne pientä sneak peakia mun uusista motivaation nostatus- ja ylläpitokeinoista ennen varsinaista motivaatiopostauksen jatko-osaa, sillä voin vaan sanoa, että JUMAVITA TÄÄ HOMMA TOIMII!

Hankin yksi päivä harrastuksilleni ihan oman motivaatiokalenterin, jota käytän eri harrastuksiin liittyvien tavoitteiden seurannassa ja toteuttamisessa. Tokoa mitenkään unohtamatta!


 Mää rakastan tota, mun ihana inspiroiva motivaatioapurini! Sitä paitsi se on vihreä ja siinä on palloja, ei voi mennä koskaan väärin! (Sisustuksestani löytyviä vihreitä tai/ja pallo-asioita ei voi laskea kahden käden sormin...)


Toi huominen on nyt TÄNÄÄN! Ja siinähän se viikon ensimmäinen treeni sitten menikin. Mä olen ikionnellinen siitä, että talomme parkkipaikan toiselta puolelta löytyy aivan loistava tokotreeniin sopiva kenttä. Siellä on hyvin harvoin ketään pelaamassa tms, löytyy piiloja ja toinen puoli on valaistukin pimeällä (ainoa miinus on, että sitä ei kai aurata talvikeleillä). Eli en todellakaan voi nyt vedota auton puutteeseen tai edes pimeyteen laiskuuden iskiessä, sillä treenaaminen on käytännössä yhtä helppoa kuin joskus monta monta vuotta sitten maalla vanhempien kotipihalla.


Päätin, että kirjoitan aina etukäteen ylös viikon treenipäivät myös tokon osalta, ja lisäksi mietin samalla valmiiksi, mitä liikkeitä minäkin päivänä treenaan. Siis ihan huippuhyvä idea! Aikaisemmin olen aina ajatellut, että "no vois kai sitä alkaa treenata semmoset 2-3 kertaa viikossa, jos ehtii". Ja sitten ole joko treenannut, tai sitten en. Nyt oli kuitenkin jo aamulla sellainen toko-orientoitunut fiilis, kun olin etukäteen päättänyt treenaavani tänään.

Joo sääntöjen kertaaminen on varmasti paikallaan, kun tuonne kalenteriin jostain mielen syövereistä puski muinainen neliökävely eli idarikin. :-D Puolustukseksi täytyy sanoa, että mä kyllä ajattelin vuonna 2011 voimaan tulleiden EVL-sääntöjen myötä uudistunutta "idaria", mutta silti tuonne lipsahti väärä termi... Eikä tänään todellakaan kierretty sitä joskus niin vihaamaani tympeää rinkiä ja suorapalkkailin asennoista koko ajan muutellen niiden järjestystä. Siiri oli ihan mahtava eikä kertaakaan tarjonnut vääriä asentoja!

Mmmm tokososetta... En ole ihan varma mikä tän kuvan funktio on. Ehkä se, että tuo kamera saa juustopalatkin näyttämään gourmet-herkulta.

Tuolla tämän päivän suunnitelmassa lukee myös "tilaa kirja", sillä olen usein ihan uskomattoman saamaton tilaamaan verkkokaupoista joitain kipeästikin kaipaamiani juttuja (saatika että pitäisi ihan kauppaan asti raahautua...). Äsken lähti kuitenkin tilaukseen tämmöinen:


Aijai, tekee kyllä varmasti niiiiin hyvää saada vähän uutta näkökulmaa ja vinkkejä omiin treeneihin, kun olen vuosikaudet vaan satunnaisesti räiskinyt itsekseni yhden ja saman koiran kanssa täysin vanhoihin kaavoihin kangistuneena.

Ja lopuksi vielä vähän TOKO-sääntöjen mieliinpalauttelua!

Ja hei sinä potentiaalinen tokoilija siellä! Jos yhtään mietit lähteäkö koirasi kanssa treenikentälle vai ei kun muutakin tekemistä olisi ja ulkonakin on niin tympeää, niin lähde piru vie ihmeessä! Jos meikäläinen on saanut kaikkien näiden vuosien jälkeen kaivettua itsestään aivan uutta ja väljähtymätöntä motivaatiota tokotreenaamiseen lähes yhdeksänvuotiaan koiran kanssa, niin säkin pystyt siihen aivan taatusti!

Ei kommentteja: