tiistai 6. marraskuuta 2012

Marsu-Veeran hössötyksiä

Ulkona tulee schaissea taivaalta, ilman autoa en paljon töitä pysty ottamaan vastaan eivätkä marraskuun matkasuunnitelmatkaan näytä toteutuvan, joten mitä voisi ihminen muuta tähän saumaan tehdä kuin hössöttää noiden vipeltävien karvamakkaroiden kanssa? Mitä loistavin tapa unohtaa marraskuinen harmaus! Ensisijaisesti tätä juttua ja kuvasaastetta pukkaa marsufoorumin päiväkirjaan, joten sanainen anti jääkööt täällä vähän laimeammaksi. Yritän laittaa tänne kuitenkin osittain vähän eri kuvia, jos joku meidän marsulan elämää molemmissa paikoissa seurailee.

Mistä on pienet marsut tehty? Oxbown Cavy Performancesta, paprikoista, tummanvihreistä salaateista, rucolasta, persiljasta... Olen siirtynyt hiljattain Altrominista timoteipohjaiseen Oxbowhun. Mä haluun ton Oxbown logon EKY-vaatteiden selkäpuolelle, sen "Vet's Choice" -tekstin voi pitää siinä alla. ;-)

Niistä on siis pienet marsut tehty...

...ja heinästä tottakai myös, sehän on koko marsun ruokavalion perusta.

Vähän suurempi marsu. James.

 William

Olen naureskellut, kun jyrsijöitä on opinnoissamme joskus kutsuttu "taskulemmikeiksi" (sen lisäksi, että ne ovat "eksoottisia eläimiä" eläinlääketieteessä :-D), joita nuo yli kilon painavat aikuiset porsaat eivät todellakaan ole. Sopii yrittää laittaa varsinkin isoja vaaleita taskuun. ;-) Mut kieltämättä tää on kyllä aika pocket-versio karvamakkarasta.


"Mitä, rapiseeko siellä salaatti..."

"Tulenpa katsomaan..."

Kesytys edistyy enemmän kuin hyvin! Tää on aika hieno saavutus poikasen ensi päivinä.

Ei kommentteja: