maanantai 5. marraskuuta 2012

Uusi laumanjäsen

Tervetuloa laumaamme, Onni!

Aniara's Larry, s. 27.8.2012
buff dutch
Laumamme jatkoksi liittyi eilen Aniara's-marsulasta tällainen pieni suloinen Onni-poika. :-) Onni tuli Jamesille omaksi kaveriksi, ja yhteiselo lähti käyntiin enemmän kuin hyvin! James oli uteliaan kiinnostunut pikkupojasta, mutta kuitenkin kohtelias antaen pienelle tilaa ja rauhaa. Joskus meinaan tutustuttaessani pikkuista Jamesia ja Williamia Antoniin ja Edwiniin alkoivat ihan hirmuiset isojen marsupoikien pedofiiliorgiat ja lapsille huristeltiin ja niitä nylkytettiin minkä kerettiin... Onneksi Onni ei joutunut kokemaan tuota. ;-)

Pitkä automatka kyhjötettiin laatikossa ihan hipi hiljaa jähmettyneenä ja paikoillaan ilman pienintäkään rousketta, mutta pian jo maistuivat pelletit uudessa kodissa.

"Mitäs täältä tänään löytyy ruokakupista" ihmettelee James-setä

Hyvin mahtuvat iso ja pieni marsu samaan mökkiin... tai sitten ei. :-D

Uteliaat nuuskuttajat

Onni on vähän pienikokoinen kahdeksanviikkoinen poikanen ja James taas herkästi lihova aikuinen, joten mulla nyt on aika tenkkapoo mitä pellettiä mä näille alan pidemmäksi aikaa syöttämään. Joku kompromissi siihen luonnollisesti vaaditaan. Varmaan voisi sekoitella vähärasvaista ja kuitupitoista, aikuisille suunnattua pellettiä ja nuoremmille suunnattua pellettiä.

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ihana Onni, tuitui. Tuollainen väriyhdistelmä on niin herkullinen, olen itsellekkin harkinnut, että joskus voisi ottaa jonkun creamin tai buffin "dutchina" tai muuna valkoisia laikkuja sisältävänä. Onniakin kävin kuolaamassa tuolla kasvattajan sivuilla :D

Veera kirjoitti...

On kyllä joo aika nami väri. :-) Buff ja cream ovat suosikkivärini (ylläriii!), mutta vielä mielenkiintoisemmaksi värityksen tekevät jotkut kuviot. En ollut tiennytkään buff-dutcheista, kunnes eksyin kasvattajan sivuille ja näin Onnin. Pakkohan se oli sitten saada.