keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Matkaan lähden, matkaan lähden...

Se on kohta morjens, nimittäin maanantaina lähden Floridaan kolmeksi viikoksi! Tämä blogi siis jatkaa hiljaiselelyään, mutta jos aikaa jää niin saatan lisäillä gallerian puolelle matkakuvia jo itse matkan aikana. Meillä pitäisi olla asunnossa toimiva netti.

Siiri jää Somerolle vanhempieni luo. Nyt kun olemme siellä alkuvuoden asuneet, niin sen jättäminen sinne ei tunnu ollenkaan niin pahalta kuin kuvittelin. Ensimmäinen viikko Siirillä menee kyllä varmaan masistellessa, mutta eiköhän se seuraavalla viikolla viimeistään jo tokene.

Marsut ovatkin sitten vähän ongelmallisempi juttu, mutta eiköhän nää asiat tästä vielä sutviinnu. Ei vaan ole ollenkaan mukavaa työntää yhtään kenenkään niskoille neljää sotkevaa eläintä noin pitkäksi aikaa, ja myönnän ettei tuo mikään kiva nakki ei-jyrsijäihmiselle ole. :-/ Mun on viimeistään tässä vaiheessa pakko myöntää, että marsut sopivat tähän välivuoteni sekavaan ja erittäin liikkuvaiseen elämäntilanteeseen erittäin huonosti, sillä niitä ja jättiaitausta ei niin vain eri paikkakuntien - saatika maiden - välillä liikutellakaan. Kesästä alkaen olen asunut arkiviikkoja Helsingin lisäksi yhteensä kolmessa eri kaupungissa töiden takia, ja yhteenkään paikkaan marsuja ei ole mitenkään kätevästi voinut mukaan ottaa. Enkä oikein millään kehtaisikaan muiden nurkkiin niitä roudata, eikä se olisi tuollaisille helposti stressaantuville saaliseläimille mukavaa elämää vaihtaa paikkaa jatkuvasti (viikonloputhan olen aina Helsingissä). En voi muuta kuin kiittää jotain ylempiä voimia siitä, että mulla sattuu olemaan mies joka niitä mielellään (I hope so!) varsinaisessa kodissamme hoitaa. No, nyt lähdemme sitten molemmat reissuun, joten täytyi miettiä muita ratkaisuja.


Myös lisää reissuja on keväälle suunnitteilla! Tästä tulee unelmien kevät!

Ei kommentteja: