lauantai 31. elokuuta 2013

Ei elämää ilman luppakorvaa, eikä elämää luppakorvan kanssa ilman Sipoonkorpea

Haha, olipas olevinaan mukamas nokkela otsikko. :-D Voisi sen perusteella kuvitella tiedossa olevan taas jotain syvällisempiäkin pohdintoja, mutta tarkoitus oli vain tulla lätkäisemään blogia peruskuvasetillä sekä kertomaan, että maailma pyörii taas radallaan. Viime viikon turha stressi ja ahdistus ovat tiessään ja olen taas nukkunutkin sikeästi kuin pieni eläin. Tai no, en ehkä ihan yhtä sikeästi kuin tuo meidän Eläin, joka kuorsaa tai vähintään ottaa torkkua noin kaksi kolmasosaa vuorokaudesta, mutta you got the point. Rentoutumisharjoitukset ovat ehdottomasti tulleet jäädäkseen päivärutiineihini. :-)

Fiilis on ollut nyt niin rento ja hyvä, että uskalsin jopa päättää pyhittäväni tämän päivän ihan rehelliselle vapaa-ajan vietolle. Niinpä aamusta suuntasimme Siirin ja kameran kanssa - minnekäs muualle kuin - Sipoonkorpeen käveleskelemään muutamaksi tunniksi. Siiri painatti menemään täysillä metsässä pelästyttäen mut aika ajoin hirveällä puskarähinällä sekä hyppeli reteästi järveen. Ei siis mitään uutta auringon alla, joten jatkettakoon lähinnä pelkillä kuvilla.

Aina ohittaessani tämän auton lenkkipolulla lähtee mielikuvitus laukkaamaan..


Ah mikä ihana kuraoja!

Storträskillä

Kuten sanoin, ei mitään uutta auringon alla - perusmeininkiä. Mun lentävä lintukoirani.

Uimaleikkitikku taas tiukasti suussa. Nuo kepit saa yleensä puoliväkivalloin repiä Siirin suusta ennen takaisin autoon
hyppäämistä.

En ole tainnut mainitakaan, että hankin vajaa vuosi sitten paremmin koiranpitoon sopivan auton edellisen pikkuauton
tilalle. Arjen suurta luksusta, kun saa tuon kuraisen, karvaisen ja haisevan eläimen pois likaamasta takapenkkiä käyttö-
kelvottomaksi.

2 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Sun kuvat on kyllä vaan niin mahtavia! Taitava kuvaaja sekä kuvauksellinen kohde :)

Veera kirjoitti...

Hih, kiitos. :) Kohde on kyllä varsin kiitollinen kuvattava varsinkin vetten äärellä. ;) Kuvaaja ei loppujen lopuksi kovin syvällisesti kuvauksesta ymmärrä, mutta muutama peruskikka pelittää aina.