maanantai 12. elokuuta 2013

Paluu Suomeen + Frida in memoriam

No niin, viimeinen reissuni vähään aikaan olikin sitten siinä, ja aivan ihana reissu olikin! Olin Genevessä asuvan rakkaan ystäväni luona vierailulla, ja vietimme myös muutaman päivän pienessä vuoristokylässä hänen sukulaistensa loma-asunnossa. Kuvat löytyvät täältä.

Lempipaikkani oli turkoosin kirkas Geneven läpi virtaava joki Le Rhone, jossa uin useita kertoja. Joenrannan metsäisillä
osuuksilla oli myös paljon koirien kanssa hengaajia ja luonnollisesti mielessä kävi, että jos asuisi Genevessä niin tuo olisi
upea paikka koiran kanssa kesäpäivien viettoon.

Loman aikana sain kuulla, että toissaviikonloppuna mummini mökillä tapaamani Frida oli nukkunut pois 6.8.2013. :-( Kirjoitan siitä tännekin, sillä kuten annoinkin jo ymmärtää, Fridalla oli aikanaan Somerolla vielä asuessani tärkeä sija koiramaisessa elämässäni. Olin Fridan aktiivisimpana ja menestyksekkäimpänä näyttelykautena itsekin mukana lähes kaikissa näyttelyissä kannustamassa Fridaa voittoon toisensa jälkeen, ja kotosalla koulutin sitä ja otin sen Prinsessan ja myöhemmin Siirin ohella mukaan lukemattomille lenkeille.


Vaikka oli selvää, että nyt oli Fridan aika mennä, niin silti vielä reilu viikko sitten vanhuuden kankeuttaman olemuksen läpi paistoi sen utelias ja vilkas luonne. Frida ei koskaan lakannut olemasta sellainen eloisa hupsuttelija.

Jos alkaa tarkemmin tutkia galleriani Someron aikaista kuvamateriaalia (v. 2006 ja aikaisemmat), niin Fridan voi löytää lukemattomista kuvista. Tässä muutamia paloja.

Mustjärvellä Siirin kanssa v. 2006

Lokakuussa 2005 jonkun menestyksekkään näyttelyreissun
jälkeen

Frida Visbyn näyttelyreissulla 2005 (Kyllä. Meikä on joskus
ollut näyttelyissä mukana kaiken aikaa, myös ulkomailla.
Ottamani kuvat todistavat, että tämä ei ole vitsi.)
Fridan riekkumisia huhtikuussa 2005

Frida marraskuussa 2004 Siirin kanssa

Frida heinäkuussa 2004

Frida helmikuussa 2004

Frida ja Sessa helmikuussa 2004

Frida syyskuussa 2003
Frida heinäkuussa 2003
Frida maaliskuussa 2003
Lepää rauhassa Frida.

Ei kommentteja: