sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Vähän myös karvamakkaraelämää

Koulujuttuja, siivoamista, ruuanlaittoa, eläinten kanssa puuhastelua - niistä koostui päiväni tänään, ollaan taas niin jännän äärellä että heikompia hirvittää. :-D Jaa niin, salillekin sentään olen saanut taas raahattua itseni parin viikon lusmuilun jälkeen, oujeah! Jos pari intensiivipunttia ja yhden lyhyen mutta tiukan vetointervallin/hapotusjumpan saisin tehtyä joka viikko koiralenkkien ja rentoumisharjoitusten päälle, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen hyvinvoinninylläpitopakettiini. Ennen kesäähän olin mukana yhdessä valmennuksessa ja nostelin punttia 4-5 kertaa viikossa ja kokeilin ties mitä ruokahifistelyjuttuja vouhottaen niistä jutuista hetkellisesti jopa enemmän kuin tämän blogin aihepiiriin liittyvistä jutuista. Nyt haluan kuitenkin vain sellaista hyvin simppeliä ja mutkatonta perusterveellistä meininkiä, ilman mitään mun tavoitteisiini ja fysiologiaani nähden täysin tarpeettomia ja vähänkin kiireisempää arkea hankaloittavia ihme säätöjä (tyyliin "ei voi syödä hiilaria tai maitotuotteita tai lounasravintolasafkaa tai sitä tai tätä tai tota" tai "pitää syödä kolmen tunnin välein proteiinia"... argh!).

Öööö, ja tää liittyi luppakorviin ja karvamakkaroihin miten? No hei, jotain täytetekstiä tänne täytyy kuvien väliin keksiä ja kun en jokaikinen kerta jaksa kirjoittaa "käytiin tänään metsälenkillä ja Siiri riehui ja hyppeli veteen" niin menkööt välillä vähän aiheen vierestäkin. :-D

Illansuussa yritti joku miniangsti nostaa päätään, joten siitä alkoi tehotoimet sen karkoittamiseksi. Palluttelin vähän karvamakkaroita ja kuvailin Onnia ja Jamesia parvekkeella ilta-auringossa. Mä muuten kuvittelin, että tuo valokuvausharrastus jäisi tyystin pois koulun alettua, mutta vielä mitä, sehän on aivan parasta rentoutumisterapiaa sekin! Mä todellakin rakastan valokuvaamista!Onni kaunokainen, täytti muuten juuri yksi vuotta!


 Silmäpuoli JamesAnton kurkkaa aitauksesta

Marsujen palluttelun jälkeen lähdettiin vielä Siltamäkeen Kirkonkylänkoskelle.Oi kyllä, nyt on taas hyvä fiilis!

Ei kommentteja: