maanantai 18. marraskuuta 2013

Home break

Immuunipuolustukseni päätti sanoa sopimuksensa irti ja minä-joka-en-koskaan-ole-kipeänä olin viime viikolla koko 25:en vuoden elämäni ennätyksen nappaavat neljä päivää poissa koulusta, suurimpana saavutuksenani kaksi kautta Prison Breakia. Ei niin kauniit sanat eivät riitä kuvaamaan aiheeseen liittyvää ketutusta, kiukkua ja ärtymystä, joten ei siitä sen enempää. Sunnuntaina alkoi Home Break: ylös, ulos, lenkille, päivystämään ja elämässä eteenpäin.

Yllättäen juuri alkanut päivystysviikko 16-8 vuoroineen vei tuo ketutuksen pois ja nyt on taas luottavainen ja hyvä fiilis uhkaavasti kasaantuvista, loppumattomilta tuntuvista kouluhommista huolimatta. Löysinpä vielä itsestäni kunnon unikeon nukkuen liki keskeytymättömät yhdeksän tunnin "päikkärit", joten tästä voi tulla aika ilta- ja yöpainotteinen viikko. Kyllä tää tästä taas, asia ja päivä kerrallaan. Siiri-raukka joutui vajaan viikon pärjäämään pelkillä pikapissapyrähdyksillä, mutta eiköhän huomenna jo tokonkin pariin palata. Ei ole vielä luntakaan, mikä pitää treenimahdollisuudet erinomaisina ja on muutenkin ihanaa.

Viime viikon kohokohta oli kun Siiri pääsi tylsistymiskuurin jälkeen sunnuntaina Hertan kanssa Storträskiin. Mikään ei ole piristävämpää ja zen-fiilistä edistävämpää kuin katsella koirien riemua kauniissa säässä.


 

 

 


Ei kommentteja: