lauantai 8. maaliskuuta 2014

Pikakuulumisia

Ajattelin kertoa pikaisesti vähän kuulumisia liittyen Siirin nivelrikkoon. Siiri on nyt kohta kuukauden syönyt nivelrikkoisille suunnattua koiranruokaa ja lisäravinnetta, jossa on glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia. Periaatteessa uskon, että nivelruokaa vastaavat hyödyt saisi syöttämällä ihan perusruokaa ja erikseen siihen lisättyjä lisäravinteita, mutta saan vielä jonkun aikaa tilattua tuota niin edullisesti, ettei sen puoleen tarvitse miettiä asiaa. Etujalkojen nuoleminen on vähentynyt kuukauden aikana todella paljon, eli ihan selvästi vaikutusta on. :-)

Röntgenkuvia en missään vaiheessa ole saanut aikaiseksi ottaa, vaikka sitä yleensä aina nivelrikkoepäilyissä suositellaankin. Olen kuitenkin vähän sen sorttinen, että tykkään pitää tuon diagnostiikkapuolen mahdollisimman simppelinä ja tässä tapauksessa oireet, nivelessä tuntuva rahina ja vaste hoitoon riittävät mulle oikein hyvin.

Jo hyvän aikaa sitten kadonneet lumet ovat ilahduttaneet ja piristäneet suuresti, ja Siirilläkin näyttäisi olevan pientä kevätriehan poikasta puskemaisillaan. Kovasti se on ainakin kerjäämässä koko ajan ulos ja alkanut jopa protestoimaan tylsistä päivistä mm. seuraavalla tavalla:


Kyseessä oli nahkalla päällystetty hanska, josta neiti päätti syödä nahkat. Siiri oli onneksi oksentanut ne melkein saman ties ulos... Muutamat muutkin tekstiilinkappaleet ovat maistuneet.

Zooplussalta tilailin Siirille vähän viihdykettä, kun mulla alkaa kohta olla todella monet päivät ihan aamusta iltaan täyteen buukattuja. Josko ne toisivat vähän piristystä niinä päivinä, kun ei oikein lenkillä kerkeä käymään.

Ei kommentteja: