sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäisenviettoa Somerolla

Dodiih, nyt seuraa varmaankin kevään isoin kuvapläjäys! Piipahdimme Somerolla nauttimassa upeista pääsiäiskeleistä, ja ihmettelemässä kaikenlaisia eläinvauvoja.

Mulla harvemmin nykyään tuntuu olevan täällä mitään sen kummempaa sanottavaa, kuin että kävinpäs tänään Siirin kanssa metsässä, joten olen ajatellut, että vien tätä entistä enemmän puhtaan kuvablogin suuntaan yrittämättäkään välttämättä väkisin keksiä mitään tuota kummempaa sanottavaa. :-D Kuvat puhukoot puolestaan. Ja ehkä jatkossa tänne eksyy vähän enemmän myös aiheeseen ei niin kiinteästi liittyviä, lähinnä luonto- tai eläinaiheisia kuvia.

Lampaat olivat Somerolla saaneet karitsoita.
Siiri pääsi nauttimaan kevään ensimmäisistä vesileikeistä.
Mä pääsin kätilöksi saattamaan maailmaan Iines-koiran seitsemän pentua. Vaikka olen kirjaimellisesti varttunut pentulaatikossa enkä ikinä unohda lähestyvien penikointien tuomaa kiihkeää odotusta ja niiden seuraamisen jännitystä lapsena, niin täytyy myöntää, että nyt opiskeluaikoina ei ole tullut nähtyä normaaleja nartun synnytyksiä aikoihin. Olipa mukavaa muistutella mieliin, kuinka pontevia normaalisti syntyvät pennut ovatkaan tokkuraisiin sektiopentuihin verrattuna. Heti kun kalvot on pois niin ei muuta kuin kova rääkäisy ja tissille! Ihan harmitti jättää nuo punanokat Somerolle, niitä olisi ihmetellyt ja ihastellut pidempäänkin!


Tuntuu hölmöltä edes mainita täällä, että Siiri oli aivan kevätpäissään - sehän nyt lienee jo itsestäänselvää. Kevätpeltojen hajut nousivat sillä päähän niin että hupsista vaan ja loppu olikin tasaista jatkuvaa nousukiitoa. Se vain mennä puksutti huumaantuneena nenä maassa häntä vispaten ja aina välillä haukkuen eikä transsissa huomannut, vaikka parin sentin päähän olisi mätkähtänyt sen lempilelu. Näin ollen Raid sai riehua yksin lelunsa kanssa kuvaustuokiossa.Nyt ollaankin jo takaisin Helsingissä. Ei hassumpaa täälläkään. Life is good, very good. Mahtaakohan joku arvata, minne me meinataan alkuviikosta suunnata useampaan otteeseen. ;-D

Ei kommentteja: