maanantai 16. kesäkuuta 2014

Alive and kicking

Säännöllisesti täällä ihmisiä jaksaa yhä käydä kurkkimassa, joten voisipa sitä muutaman sanan laittaa.:-) Niin vain loppui klinikkavuosi, tuli kesä ja praktiikkaoikeudet ja koitti kauan odotettu ja pelätty nk. kandikesä. Eli kunnaneläinlääkärin sijaisena vietetään tämä kesä kaukana kotoota.

Siiri tosiaan on kanssani koko kesän mikä on aivan ihanaa - siitä on jo nyt ollut mielettömästi tukea ja "turvaa" ehkä elämäni suurimpien haasteiden tuoksinnassa. Siiri on ollut aivan innoissaan uusista maisemista ja sopeutui uuteen "perheeseensä" koiraystävineen päivineen ihan käsittämättömän nopeasti ollakseen tuollainen introvertti. Kyllä meillä on täällä pirun hyvä olla - yksinäiseksi ei tarvitse ainakaan oloaan tuntea, vaikka kaikki tuttu ja turvallinen kaukana onkin. :-)

Ollaan käyty jo tutustumassa uusiin lenkkimaastoihin uusien kavereiden kanssa ja käyty rannassa, joka on melkein vieressä. Siiri on taas elämänsä iskussa ja täynnä virtaa ja voimaa. Tosin ehkä vaikuttaa sekin, että aloitin sille nyt kipulääkekuurin ja sain uudet satsit lisäravinteita. Jalkojen lupsuttelu kävi taas jossain vaiheessa perin ikäväksi Mobility -ruuan ja lisäravinteiden loputtua, eli kyllä Siiri ilman muuta jatkuvaa huomiota nivelrikkoonsa vaatii. Voipi olla että pidän sen nyt pidempään kipulääkettä pikku hiljaa annosta alaspäin titraten.

Alla pari  todistetta että elossa ollaan, eli pari puhelinräpsyä lähirannalta.Ei kommentteja: