sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Chillimpi viikonloppu

Jatkettiin reipasta, ei niin unista viikonlopun viettoa tutustumalla lisää keskisuomalaisiin lähimaastoihin. Vaikka vähän satelikin, niin mikään ei kyennyt hyvää ja iloista mieltäni pilaamaan. Ja Siiri-mummo se jaksaa riekkua ja pomppia metsissä ja järvissä kuten aina ennenkin. Oi että se on ollutkin nyt onnellinen!

Luontopolun varrella oli aivan ihana pieni niitty, jollaisia nykyään näkee harvoin. Suonette anteeksi off topic -kukkakuvat, sillä innoistuin väriloistosta pienen tihkunkin keskellä niin kovasti. Ihan kuin joskus pikkutaaperona kerätessäni kedolla kukkasia.Ei edes ruma märkä haiseva karvakasa (terkkuja vaan M, nauti vielä kun voit) onnistunut rumentamaan kesäisen kukkakedon loistoa. :-DLuontopolulta suuntasimme paikalliseen upeaan uimarantaan, jonka vieressä on myös koirille oma ranta. Siiri veti kunnon keppihepulit, taas kerran. Kamera vaan ei ole viime aikoina ollut kovin yhteistyökykyinen noiden vauhtikuvien kanssa.

Kyllä nyt on akut tapissaan ja jaksaa taas painaa duunia. Tiedossa olisi normaalien työviikkojen päälle neljä iltapäivystystä ja viikonloppupäivystys (perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun), mutta sitten pääsemmekin viikoksi Helsinkiin lomailemaan. :-)

Ei kommentteja: