sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viimeisiä viedään

Leppoisasta helleviikosta siirryttiin pian vähän toisenlaisiin tunnelmiin. Tuli jälleen aika siirtää sitikassa koko pieni elämäni paikasta toiseen, ja täällä toisessa paikassa lävähtikin eteen melkomoinen stressi- ja kiireviikko. Menin vielä sairastumaan kesken kaiken. Mutta selvitty on taas, ja elämä voittaa. Kuten tämän kesän lempibiisissäni lauletaan: "Onnentyttö näkee pimeän taa / Hän saavuttamattoman tavoittaa / Hän menee eikä malta odottaa ...// Kyyneleistä jokaisen hän yöhön unohtaa .. // Onnentyttö tanssii aamuisin / Joka päivä uusin askelin"

Kuluneen viikon Siirin ulkoilutus oli mallia ovi auki ja tarpeille, mutta tänään uusin kevein askelin päätin jatkaa viime viikolla pahasti kesken jäänyttä lähiympäristöjen koluamista. Silloin kyllä käytiin vielä varmaan ainakin kolmena päivänä tekemässä kunnollinen tunnin tai parin lenkki järvimaisemissa, vaikkei kuvia tullutkaan otettua.

Löydettiin ehkä tämän kesän hienoin maisema, joten suonette sillä verukkeella anteeksi itseään toistavat kuvat.


Ette ehkä arvaisi, mutta parkkipaikalla, jolta lähdin, oli Pohjanmaan kyltti. :-D Ehkä jopa oltiinkin tässä Pohjanmaan puolella?

Enää viikko töitä jäljellä ja sitten koittaa taas normaali arki Helsingissä. Ihanaa sikäli, että jopa mulla on rajansa tällä "kyllä me tytöt pärjätään loistavasti kaksistaan" -meiningillä eli ikävä on omaa laumaa ja arkea sen kanssa. Mutta, olinpa sanonutkin mitä tahansa ennen tätä kesää täällä, niin nyt pääkaupunkiseudun ja opiskeluelämän pölyt haluaisin jo kiihkeästi jaloistani karistaa ja jatkaa eteenpäin elämässä. Yksi haaveistani on mm. että Siiri ehtisi vielä näin elämänsä ehtoopuolella muuttaa takaisin maalle ja räyhätä räksille oman pihan puskissa. Sillä maallahan sen ilman muuta kuuluisi asua, ei taajamassa. Mamin kanssa tietenkin, ei kenenkään muun.

Mutta ei auta itku markkinoilla. First things first, eli nyt vaan tiukkaakin tiukempi rykäisy ja paperit ulos.

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Vau mitkä maisemat! Kateeksi käy :)